Notícies JULIOL 2013

Campeonat España Aire Comprimit 2013

Divendres, 20 Desembre 2013

Del quatre al vuit de Desembre es va celebrar a Cantoblanco (Madrid) el Campionat nacional d´Aire Comprimit de Pistola i Carrabina, en totes les modalitats i categories. En categoria Seniors Masculí, el tirador del Club de Tir Montsià, José Miguel Millàn va quedar en sisena posició en competició i en quart lloc en la final olímpica. Excel.lent resultat, tenin en compte l´alt nivell i el nombre de tiradors que va ser de cent participants en aquesta categoria.

També en Pistola Aire Masculi Veterans, el nostre tirador Josep Sancho Reverter, va aconseguir un meritori desé lloc entre un total de trenta sis tiradors.

Seguir llegint

Trofeu Generalitat Pistola Foc Central 2013

Dimarts, 19 Novembre 2013

El pasat diumenge 17 de Novembre es celebrà el Trofeu Generalitat en Foc Central a les instal.lacions de tir de Granollers.

En la categoria Seniors, no hi va haver podi en aquesta ocasió.

Tan mateix, en la categoria Veterans, el nostre tirador Josep Sancho Reverter amb 533 punts va quedar primer classificat a tan sols un punt del segon.

Trofeu Generalitat Pistola Aire 2013

Diumenge, 17 Novembre 2013

El pasat 8 de Setembre es celebrà a les instal.lacions de tir olimpic de Mollet del Vallès el Trofeu de la Generalitat en Pistola Aire 2013, amb una bona participació del Club de Tir Montsià amb un total de nou tiradors en categoria seniors i un tirador en categoria veterans.

Aconseguint un primer lloc el tirador Mykhaylo borodin amb 564 punts, un segon lloc per al tirador José Miguel Millàn Igual amb 561 punts i uns meritoris quart i cinquè lloc per a Miquel Bel Martí i Josep Baiges Ponce amb 553 i 551 punts respectivament.Tots cuatre, tiradors del Club de Tir Montsià.

Cal destacar també el tercer lloc aconseguit en categoria veterans pel tirador Josep Sancho Reverté també del club de Tir Montsià, amb un total de 547 punts.

Campionat de Catalunya Pistola aire 2013

Celebrat el 27 d´Octubre de 2013 el Campionat de Catalunya de Pistola aire en totes les categories a les instal.lacions de la FCTO a Mollet del Vallès.

el club de Tir Montsià aporta set tiradors en categoria senior i un tirador en categoria veterans.

Aquest cop i desprès d´una final molt competida, el nostre tirador Josep Miguel Millàn Igual, aconsegueix el tercer lloc en categoria senior amb un total de 660,2 punts, quedan a 2,7 punts del segon clasificat. Pero el club de Tir Montsià, també va aconseguir col.locar dos tiradors mes a la final, Miquel Bel Martí i Mykhaylo Borodin que van quedar sisè i setè amb 642,9 i 641,8 punts.

I com no, en categoria veterans el nostre tirador Josep sancho Reverté aconsegueix el tercer lloc amb un total de 550 punts a nomès dos del segon classificat.